Savarus Oy

Koulutuskeskuksemme on aloittanut toimintansa vuonna 2015. Alusta saakka meille on ollut tärkeää olla myötävaikuttamassa työturvallisuuden parantamiseen työpaikoilla. Tätä olemme toteuttaneet tarjoamalla koulutusta työntekijöiden äidinkielellä, erityisesti Venäjäksi taataksemme parhaat oppimistulokset. Rautainen tiimimme sekä yhteistyöverkostomme on valmiina palvelukseenne.

Järjestämme avoimia koulutuksia monipuolisesti Helsingin opetuskeskuksessa kuukausittain, tutustu koulutustarjontaamme. Tämän lisäksi tarjoamme venäjänkielisiä koulutuksia tilauksesta ympäri Suomen teille sopivana aikana, myös viikonloppuisin. Mikäli haluat meidät kouluttamaan työpaikallesi, pyydä tarjous!

Voit ilmoittautua koulutuksiimme verkossa. Voit maksaa koulutuksen heti verkkopankissasi tai paikan päällä itse kortilla vai käteisellä. Voit myös valita maksuvaihtoehdoksi yritysmaksun, maksuvaihtoehtona verkkolasku, sähköinen lasku tai paperilasku.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Siitä löydät tiedon mihin koulutukseen olet ilmoittautunut, missä koulutus järjestetään sekä sen kellonajat. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen on peruttava 2 vrk ennen koulutusta, muutoin kurssimaksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkastathan myös roskapostisi ja otat tarvittaessa yhteyttä

Tervetuloa Savaruksen koulutettavaksi!

Mikäli haluat meidät kouluttamaan työpaikallesi, pyydä tarjous

Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkastathan myös roskapostisi ja otat tarvittaessa yhteyttä, lisää e-mail [email protected]

Tatiana Malkova

Koulutusjohtaja
[email protected]