Palautteet

Jätä palautetta

I'm grateful to Tatiana for hot work safety course. She interacts with audience and presents information in a very good way!

Viktor, 15.6.2020

Kurssi on erittäin kiintoisa ja tehokas. Suoritin sen mielelläni. Tatiana selosti helppotajuisesti aika tärkeitä tietoja työpaikan turvallisuustekniikasta. Kurssi kesti 8 tuntia, ja aika kului huomaamattomasti opettajan ja opetettavien miellyttävässä seurassa. Aineiston selostustyyli ja valikointi miellyttivät. Omaksuttavaksi tarjottu tietous oli hyvin strukturoitu, aineisto annettiin täysin määrin. Minua imponoivat kovasti luennoitsijan innostuneisuus aiheeseen ja kyky selittää ”yksinkertaisella” kielellä, esittää eläviä esimerkkejä sekä mielenkiintoinen esityksen aiheistoon sopiva videosarja. Aineiston omaksumiseen myötävaikuttavat käytännöstä otetut esimerkit, jotka havainnollistavat ydintä. Aineisto on ajankohtainen ja mielenkiintoinen. Tatiana on mainio opettaja. Informaatio on opittavissa helposti. Päivän lopussa oli odottamassa koe, josta suoriuduttiin luonnollisesti helposti. Valitettavasti osalla opetettavia ei ollut tarmokkaita esitykseen ja palavereihin osallistumishaluja, siksi eräillä heistä oli vaikeuksia kokeesta suoriutumisessa. Kuitenkin Tatiana on osoittanut valtavaa kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, pyrkinyt ratkaisemaan aika nopeasti kaikkia mahdollisia teknillisiä ja kielellisiä ongelmia, yrittänyt auttaa kaikkia sekä esityksen että kokeenkin aikana. Kiitoksia työstänne.

Anastasia, 10.5.2020

Kiitos kursseista! Internet-luokassamme oli toimiva ja ystävällinen ilmapiiri. Erityiset kiitokset opettajalle, oppitunti annettiin osaavasti ja helppo ymmärtettävästi. Suosittelen kaikille ja käytän palveluitasi tulevaisuusessa

Tatjana, 28.4.2020

Pidin siitä todella. Oikeasti, en uskonut, että olisi niin helppo istua sellaisessa muodossa 8 tuntia, mutta itse asiassa aika kului erittäin nopeasti. Suuri plus on se, että voi katsoa oppikirjaa kurssin aikana. Lisäksi henkilökohtaisesti olin keskittyneempi, koska käytin kuulokkeetta. Ääntä on mahdollista mukauttaa itse, koska yleisöllä on paljon vieraita ääniä ja joskus jopa haisee))) ja niin kotonaan. Kiitos sinulle. Se oli mielenkiintoista. En ole nukahtanut)).

Mihail, 8.4.2020

Pidin koulutuksesta. Kurssi oli järjestetty ja pidetty hyvin. Voin suositella sinua opettajana mielellään! Haluan erottaa tämän tilanteen koronaviruksen ja etäopiskelualan avulla. En näe mitään ongelmaa, että jatkat opettamista etäkäyttöä pandemian jälkeen. Se on kätevä, tehokas ja ei ollenkaan heikennä palvelun laatua! Toivottavasti pidät tästä lähestymistavasta.

Evgenij, 8.4.2020

Eilen suoritin työturvallisuukoulutukseen, joka pidettiin virtuaalikoulutuksena. Se oli erittäin informatiivinen ja erittäin hyödyllinen päivä. Kiitos Tatjana Malkovalle ammattimaisesta lähestymistavasta opetukseen. Ensimmäinen kerran osallistuin verkkokursilla, kaikki oli hyvin.

Nikolai, 8.4.2020

Kurssi oli järjestetty hyvin, Tatjana selittää kaiken täsmällisesti, selkeästi ja pätevästi. kiitoksia Tatjanalle.

--, 3.4.2020

Olen suorittanut työturvallisuukoulutukseen, tieturva 1 koulutukseen sekä tulityökoulutukseen. Kaikki kolme kurssia pidettiin mukavassa ilmapiirissä. Materiaali havaittiin ja sen vuoksi imeytyi helposti. Suosittelen Tatjaanaa ja hänen kollegoitaan näiden kurssien suorittamiseen. p.s. Yksi asia, joka minulle ei riittänyt, oli se, että tieturvakurssi – 2. Tällä hetkellä opin suomen kieltä, mutta siitä ei ole vielä riittävästi

Aleksej, 11.9.2019

Kävin työturvallisuuskurssissa. Oppitunti lähti huomaamatta, oppinut paljon hyödyllistä tietoa! Erittäin positiivinen kouluttaja Tatiana selittää selkeästi ja ymmärrettävästi. Kiitos! Seuraavan kerran tulen varmasti teidän kurssille.

Aleksejs, 26.2.2018

Erittäin hyödyllisiä ja tarpeellisia tietoja. kiitos paljon Tatjana kurssin hyvästä järjestämisestä. Erinomaiset videotunnit ja selkeä selostus suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat suorittää työturvallisuuskurssille.

EL HASSAN EL MORABIT, 24.1.2018

Joulukuussa 2017 suoritin turvallisuuskurssin venäjäksi. Pidin erittäin paljon siitä, miten esitetiin sekä materiaali että eloisia esimerkkejä, elintärkeitä. Kaikki järjestettiin selkeästi ja ymmärtettävästi. Erittäin kodikas yleisö. Tatiana oli opettajan roolin lisäksi myös erinomainen keskustelukumppani tauon aikana. Haluaisin kiittää Tatianaa uudelleen ja kun kortti vänhenee, tulen varmasti takaisin hänen luokseen.

Jelena Aleksejeva

25. marraskuuta osallistuin kurssille, kiitokset opettajalle Tatjanalle, olen hyvin tyytyväinen, kaikki on selkeää, kiitän jälleen kurssin järjestämisestä.

Victor, 27.11.2017

Erittäin hyvät kurssit ja erinomainen kouluttaja!

Paljon kiitoksia järjestäjille ja henkilökohtaisesti Tatjanalle hyvästä ja laadukkaasta koulutuksesta. Toivon, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa. Se on tarpeellista sekä minulle että niille, joille minä nämä kurssit suosittelen. Paljon kiitoksia lounaasta, jonka hinta kuluu kurssin hintaan. Olen sitä mieltä, että tästä kannattaa ilmoittaa etukäteen. Se on ajankohtaista niille, jotka ottavat eväät mukaan tai kärsivät ajatuksista missä voisi syödä? Vielä kerran mahtavat kiitokset! Menestystä!

Aleksandr 05.11.2017, 12:22

Kiitos informatiivisestä sisällyksestä. Kaikki oli selkeää ja perille menevää. Kiitos Tatjana!

Rahmanov Yunus, 09.10.2017

Paljon kiitoksia! Erittäin ymmärrettävästi kaikki on selitetty. Jopa ruokittu

Zoja, 09.08.2017

Olen viettänyt aikaani hyvin, ystävällinen ja seuranhaluinen yhteisö. Selittävät kaiken selkeästi ja auttavat. Olen erittäin tyytyväinen ja en ole pahoillaan että valitsin juuri teidät!

Kirill Petrov, 10.05.2017

Pidin kursseista kovin. Nopea, helppo ja mielenkiintoista. Paljon kiitoksia kursseista, erittäin yksityiskohtainen ja informatiivinen päivä.

Juri, 13.5.2020

Pidin siitä todella. Oikeasti, en uskonut, että olisi niin helppo istua sellaisessa muodossa 8 tuntia, mutta itse asiassa aika kului erittäin nopeasti. Suuri plus on se, että voi katsoa oppikirjaa kurssin aikana. Lisäksi henkilökohtaisesti olin keskittyneempi, koska käytin kuulokkeetta. Ääntä on mahdollista mukauttaa itse, koska yleisöllä on paljon vieraita ääniä ja joskus jopa haisee))) ja niin kotonaan. Kiitos sinulle. Se oli mielenkiintoista. En ole nukahtanut)).

Mihail, 8.4.2020

Pidin koulutuksesta.

Konstantin, 1.4.2020

Kiitos. Oli erittäin mielenkiintoista. Uskon, että tulevaisuudessa pidetään sellaiset verkkokurssit. Kiitos vielä kerran. Tavataan viiden vuoden kuluttua. Onnea.

Aleksandr, 1.4.2020

Kiitos, että kurssi oli erinomaisesti järjestetty, ja myös oli hyvä ilmapiiri.

Janis, 10.2.2019

Kurssi oli hyvin mielenkiintoisia keskinäisissä keskusteluissa, opettaja selvitti selkeästi ja ansaitsee kiitoksen.

Nikolai, 8.10.2018

Hyvin järjestetty kurssi. Kaikki on selkeää ja mielenkiintoista. Kiitos Tatyana!

kristina nälk, 14.9.2018

Kurssit ovat erinomaisia. Opettaja korkeimmalla tasolla. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin kokonaisuudessaan sekä käytännön neuvoja arjen aiheista. Toiveet: järjestää kursseja eri puolella.

Viiktor, 25.2.2018

Hyödyllistä, hyvin järjestettyä, sydämellistä! Paljon kiitoksia Tatjanalle ja järjestäjille.

Andrei, 21.09.2017

Kaikki on loistavaa. Mukavaa ja selkeää. Kurssien valintaa saisi laajentaa.

Andrei, 09.08.2017

Kaikki oli Erinomaista. Selitetty selkeästi ja ymmärrettävästi!

Artem, 22.07.2017

Erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen tieto. Paljon kiitoksia Tatjanalle erittäin hyvästä kurssin vetämisestä. Erittäin hyvä video-opetus. Suosittelen kaikkille työturvallisuuskurssia tarvitseville.

Sergei, 10.07.2017

Kiitos kurssista. Kaikki on selvää ja selkeää. Tauot aikataulun mukaan.

Mirlan, 26.04.2017

Erittäin hyvät kurssit ja erinomainen kouluttaja! Työturvallisuuskurssi on pidetty täsmälleen aamulla tehdyn aikatataulun mukaisesti. Kurssi on venäjän kielellä, mikä on erittäin sopiva. Kurssin hintaan kuuluu myös lounas, mikä on mukavaa ja säästää paljon aikaa. Sinänsä kurssia koskien – Tatjana on kouluttanut loistavasti, videoesitystä ja videomateriaaleja käyttäjen. Lisäksi kurssin aikana on korostettu kohdat mihin pitää kiinnittää erityistä huomiota ja jatkossa se oli auttanut testin kirjoittamisessa. Kiitoksia Tatjanalle, ensi kerralla tulen kursseille vain teille!

Konstantin, 26.04.2017

Olin kursseilla! Kaikki oli erinomaista! Kouluttaja Tatjana selittää kaiken täsmällisesti, selkeästi ja pätevästi. Aika on kulunut huomaamattoman nopeasti. Kiitos!

Oleg, 06.04.2017

Kursseilla kaikki oli erittäin hyvää, selkeää ja sisällökästä, aika on kulunut huomaamattomasti. Kiitos Tatjanalle! Suosittelen kaikille!

Igor, 30.03.2017

Kiitos! Olen tyytyväinen tulokseen ja erityinen kiitos opettajille, se oli mukavaa ja mielenkiintoista.

Yurii, 13.5.2020

Paljon kiitoksia Tatjanalle ja hänen tiimille erinomaisesti järjestetyistä kursseista ja erinomaisesta aiheen selityksestä

Vasilij, 10.4.2020

Hei!
Kiitos paljon webinarista!
Pidin kaikesta kovin, hyvin selitettiin, kerrottiin ja näytettiin!
Tatjana, kiitos paljon upeasta kurssista!

Valentina, 31.3.2020

Nautin todella työskentelystä kanssasi! Kaikki tiedot toimitettiin ajoissa, oppimisprosessin oli organisoitu hyvin. Toivotan menestystä!

Ekaterina

Kiitos. Kurssilla vietettiin tänään erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen päivää.

Viacheslav

12.10.2018 osallistuin tulityökurssille. Pidin todella siitä, kuinka helposti, selkeästi ja oikeassa järjestyksessä Tatyana piti. Tykkäsin myös alkusammutusharjoituksesta ja tietenkin yleisön ystävällisen ilmapiirin. Suosittelen kaikkille ottamaan yhteyttä Tatianaan.

Sergei

Kurssi oli järjestetty hyvin, sain paljon hyödyllisiä tietoja, opin tietoja, joita en ollut ennen kuullut. Voin vain esittää kohteliaisuuden Tatianalle, hänen selitykset olivat hyviä! Yleensä kursseista oli vain myönteisiä vaikutelmia. Kurssit järjestettiin syyskuussa 2018, pidin opettajasta. Kiitos kurssista.

Nikolai

Osallistuin työturvallisuus- sekä tulityökurssiin, vain hyviä vaikutelmia. Kurssin ohjaaja on Tatyana Malkova, on tosi ammattilainen. Kuten näen, Suomen hallitus on kiinnostunut tuottamaan ja parantamaan tuotannon ja rakentamisen turvallisuutta vähentämällä onnettomuuksien määrää. Kiitos paljon

koulutukset 19 и 20.07.2018

Oli iloisesti yllättynyt siitä, kuinka nopeasti ja tehokkaasti työ oli järjestetty. Vastuullinen asenne työturvallisuuteen ja haluaminen kouluttaa työntekijöitä. Paljon kiitoksia Tatyana Malkova. Erittäin ymmärrettävästi ja selkeästi selitetty esimerkkeihin. Voisi olla vieläkin enemmän esimerkkejä. Kaikki tämä toimii hyödyksi. Suosittelen kaikkille ottamaan yhteyttä yritykseen. kiitos!

26.6.2018 Ludmila

Erittäin hyvä kurssi. Opetus korkealla ammatillisella tasolla. Koulutuksessa näytettiin videoita ja puhuttiin esimerkkejä elämästä, ei ollut tylsää, aika meni nopeasti. Bonus-free-lounas ja ilmainen pysäköintipaikka. Kiitos kovasti. Suosittelen!

30.5.2018 16:54

Kiitos! Hyvin suunniteltu kurssiohjelma. Kaikki tiedot selvitettiin täydellisesti.

Denis, 11.5.2018

Suoritin kurssin. Riittävän sisällökäs. Teoria on videomateriaalilla vahvistettu. Lisäkysymyksiä yksinkertaisesti ei jää. Tatjana selittää erittäin ymmärrettävästi ja selkeästi. Ymmärtävät jopa alokkaat ja huonosti venäjää osaavat. Sisältö on niin tietorikas ja kiinnostava, että opetusaika kuluu huomaamatta. Tatjanaa pystyy kuuntelemaan vielä kauan. Taukojen aikana oli selittänyt muutamia seikkoja Suomessa olemisesta, jotka ovat kurssin ulkopuolella. Mistä on kiitoksia erikseen!

Marina, 19.08.2017