Hygieniapassi

Järjestäjä

Savarus Oy
Puhelin
+358 45 613 9192
OSALLISTU

Paikka

Savarus Oy
Kirkonkyläntie 37 B, 00700 Helsinki
Kategoria
Muita päivämääriä

Järjestetään seuraavan kerran

Hygieniapassi

Pvm

28.9.2020

Aika

10:00 - 00:00

Hinta

72€ + alv 24%

Hygieniapassikoulutus täyttää elintarviketyöntekijöiltä vaaditun elintarvikehygienian perusasiat. Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, mikäli hän työskentelee elintarvikehuoneistoissa (esim. kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, myymälät, elintarviketehtaat) ja käsittelee pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikeita.

Hygieniapassikoulutuksen tarkoituksena on ehkäistä käsiteltävien elintarvikkeisen pilaantumista. Tarkoitus on parantaa työpaikan turvallisuutta, lisäämällä työntekijöiden kiinnostusta ja motivaatiota elintarvikehygieniaan liittyvissä asioissa.

Koulutuksen päätteeksi osallistujat suorittavat tentin venäjän kielellä ja heille luovutetaan väliaikainen koulutustodistus. Virallinen hygieniapassi postitetaan kuukauden kuluessa, kun koulutusmaksu on maksettu.

Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Koulutuksen hintaan kuuluu
koulutus 1h, tentti sekä kortin tilaus.

Kortin hinta on 1,80€ + alv 24%

Koulutuksen sisältö

  1. Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
  2. Ruokamyrkytykset
  3. Hygieeniset työskentelytavat
  4. Puhtaanapito
  5. Omavalvonta
  6. Suomen elintarvikelainsäädäntö sekä viranomaiset

Osallistu

Hygieniapassikoulutus
мест vapaana: 29
Hygieniapassikoulutus kurssin paikat ovat täynnä. Kokeile toista päivämäärää.

Koulutuksen aikataulu

Ei löytynyt kursseja