Palautteet

25. marraskuuta osallistuin kurssille, kiitokset opettajalle Tatjanalle, olen hyvin tyytyväinen, kaikki on selkeää, kiitän jälleen kurssin järjestämisestä.

Victor 27.11.2017

Erittäin hyvät kurssit ja erinomainen kouluttaja!

Paljon kiitoksia järjestäjille ja henkilökohtaisesti Tatjanalle hyvästä ja laadukkaasta koulutuksesta. Toivon, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessa. Se on tarpeellista sekä minulle että niille, joille minä nämä kurssit suosittelen. Paljon kiitoksia lounaasta, jonka hinta kuluu kurssin hintaan. Olen sitä mieltä, että tästä kannattaa ilmoittaa etukäteen. Se on ajankohtaista niille, jotka ottavat eväät mukaan tai kärsivät ajatuksista missä voisi syödä? Vielä kerran mahtavat kiitokset! Menestystä!

Aleksandr 05.11.2017, 12:22

Kiitos informatiivisestä sisällyksestä. Kaikki oli selkeää ja perille menevää. Kiitos Tatjana!

Rahmanov Yunus, 09.10.2017

Paljon kiitoksia! Erittäin ymmärrettävästi kaikki on selitetty. Jopa ruokittu

Zoja, 09.08.2017

Kaikki oli Erinomaista. Selitetty selkeästi ja ymmärrettävästi!

Artem, 22.07.2017

Olen viettänyt aikaani hyvin, ystävällinen ja seuranhaluinen yhteisö. Selittävät kaiken selkeästi ja auttavat. Olen erittäin tyytyväinen ja en ole pahoillaan että valitsin juuri teidät!

Kirill Petrov, 10.05.2017

Olin kursseilla! Kaikki oli erinomaista! Kouluttaja Tatjana selittää kaiken täsmällisesti, selkeästi ja pätevästi. Aika on kulunut huomaamattoman nopeasti. Kiitos!

Oleg, 06.04.2017

Hyödyllistä, hyvin järjestettyä, sydämellistä! Paljon kiitoksia Tatjanalle ja järjestäjille.

Andrei, 21.09.2017

Kaikki on loistavaa. Mukavaa ja selkeää. Kurssien valintaa saisi laajentaa.

Andrei, 09.08.2017

Erittäin hyödyllinen ja tarpeellinen tieto. Paljon kiitoksia Tatjanalle erittäin hyvästä kurssin vetämisestä. Erittäin hyvä video-opetus. Suosittelen kaikkille työturvallisuuskurssia tarvitseville.

Sergei, 10.07.2017

Kiitos kurssista. Kaikki on selvää ja selkeää. Tauot aikataulun mukaan.

Mirlan, 26.04.2017

Kursseilla kaikki oli erittäin hyvää, selkeää ja sisällökästä, aika on kulunut huomaamattomasti. Kiitos Tatjanalle! Suosittelen kaikille!

Igor, 30.03.2017

Suoritin kurssin. Riittävän sisällökäs. Teoria on videomateriaalilla vahvistettu. Lisäkysymyksiä yksinkertaisesti ei jää. Tatjana selittää erittäin ymmärrettävästi ja selkeästi. Ymmärtävät jopa alokkaat ja huonosti venäjää osaavat. Sisältö on niin tietorikas ja kiinnostava, että opetusaika kuluu huomaamatta. Tatjanaa pystyy kuuntelemaan vielä kauan. Taukojen aikana oli selittänyt muutamia seikkoja Suomessa olemisesta, jotka ovat kurssin ulkopuolella. Mistä on kiitoksia erikseen!

Marina, 19.08.2017

Erittäin hyvät kurssit ja erinomainen kouluttaja!

Työturvallisuuskurssi on pidetty täsmälleen aamulla tehdyn aikatataulun mukaisesti. Kurssi on venäjän kielellä, mikä on erittäin sopiva. Kurssin hintaan kuuluu myös lounas, mikä on mukavaa ja säästää paljon aikaa. Sinänsä kurssia koskien – Tatjana on kouluttanut loistavasti, videoesitystä ja videomateriaaleja käyttäjen. Lisäksi kurssin aikana on korostettu kohdat mihin pitää kiinnittää erityistä huomiota ja jatkossa se oli auttanut testin kirjoittamisessa. Kiitoksia Tatjanalle, ensi kerralla tulen kursseille vain teille!

Konstantin, 26.04.2017

Anna palautetta